2009-12-20 ? 21:57:36

20 dec

21.46
Ja, en liten "vardagsrutin" ikväll, Hannes lägger Tinna och Lilja... och berättar om"prinsen på ärten".
Igår med lite support från mamma, åkte jag, Tinna & Lilja på SK Alvestas julfest. Åh, så roligt vi hade, fast vi saknade Malin, Hampus & Amelia som blivit sjuka...
Vi klädde granen, åt julbord och hade trevligt, finbesök enda från Vaggeryd fick vi, snälla Kirsi & Helene kom bara för att lämna över en julklapp till klubben.
Det kom TVÅ tomtar! Först en vanlig, röd tomte som delade ut julklappar till alla som varit snälla iår... ja, det fanns både ett och två paket till var och en. Tinna är dock säker på att denna tomte måste varit Thomas... den hade svarta byxor under rocken... att Magnus missade denna tomte berodde på att han rastade sina hundar.
Tinna fick en film, Fairytale, Lilja fick mumin. Jag fick vackra ljushållare :-)
Alla barnen fick varsinn godispåse med en pixi-bok i, lite skoj!  Så överraskade Snygg-Eva med fiskedamm med små paket till barnen....
Lilja och Beatrice fick dessutom en stor kasse kläder som Filippa vuxit ur, precis i Liljas smak, Pippi och tröjor med små söta hundar... riktiga flickfavoriter.
Framåt eftermiddagen kom EN TOMTE TILL smygandes... den riktige tomten! Han smög runt klubben, ville låna dasset... stackars tomten hade ont i magen?

Nu kom en liten Lilja tassandes... God natt..
bilder från festen http://skalvesta.se/gallery_22.html
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: