2009-06-24 ? 12:54:01

24 juni

12.45
Vart valparna hamnar börjar i stilla takt ta form, men spridda blir de över hela norden.
Igår tog jag mig en "egen kväll", köpte Mac Donalds-mat, åkte till klubben, tränade från 18.00 och var hemma 23.30.
Då var Tosse trött. Hon gick riktigt bra i lydnaden, dags att få till samtliga momenten till IPO1, klättringen och apporteringen har jag inte riktigt lagt nog med energi vid innan, men det går bra.. Jag har ju inte riktigt vågat belasta henne efter att hon skadade sig med hopp/klättring, men nu är hon friskförklarade och inga problem att köra på. Spärren hon haft i huvudet vid hoppet börjar sakta släppa. Jag anser att hon behöver hoppträna, lära sig bedömma avstånd och parera, inte bara kasta sig över.
Däremot gick skyddet sådär, hon var trött av värmen och saknade lite energi, lite synd...  Betten var inte riktigt bra och hon verkade trött. Men i och för sig är det väl inte så konstigt, det var länge sedan vi hade värme.

Jo, tänkte berätta varför G-valparna heter Go....
Visade Lilja och Hannes bilderna jag tog, efter ha döpt F-kullen så sa jag till Hannes att han fick ge mig lite tips på namn... så kom han och Lilja till datorn och Hannes frågade Lilja vad "Lilla vov vov skulle heta, på G"... jo Goð sa Lilja på isländska, vilket betyder snäll.. så därför fick de heta Go.... :-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: