2009-10-01 ? 13:33:52

1 oktober

20.45
Ja, lycka med så fina HD-resultat... dessutom har både "Olsen" (Dixon Mirakel) och Bond riktigt fina MH-beskrivningar.
Som Jenni har skrivit på sin hemsida idag, vill jag hålla med, vill understryka, alla uppfödare måste börja pritoritera hälsa och mentalitet före exteriören! Tyvärr är inte så fallet idag... De enda som blir riktigt lidande är djuret och djurets ägare, oavsett om vi pratar hund eller kanin. Det läggs alldeles för mycket fokus på exteriören idag.

Challe har bloggat värsta bilden på mig idag på sin blogg... jag ser ut som en sacko-säck eller ngt. Tja, trevligt hade vi, vinden ven runt fönstren, regnet piskade och vi hade det göttans inomhus med te och pepparkakor. Aza mötte mig i dörren med EN STOR KYSS! Alldeles stollig av lycka!

Jag försöker fördriva tiden med att städa, tvätta, vika, stryka.. vika igen... pyssla... ja sånt som jag inte gör annars. Satt i tjejernas rum och njöt när de somnat, det är sååå fint. Rent, snyggt, fina färger. Vi har några detaljer kvar, sedan ska jag ta lite bilder. Kunde inte låta bli att köpa jättefina kuddöverdrag till dem idag, för att bryta upp det vita, hittade fina kuddöverdrag i riktigt fin bomull, tjocka-mjuka, så var de broderade med samma ljusrosa färg som väggarna, ett smalt tunnt skafft med blommor i samma färger som rummet... som hittat med andra ord!

Alla fönster är putsade på insidan... ja de riktigt glänser!


13.32
Dags för sen lunch.... MEN MÅSTE JU SKRIVA ATT BÅDE GÖTÄNGENS BOND JAMES-BOND OCH GÖTÄNGENS DIXON MIRAKEL FÅTT HD B, 100 % FRIA HÖFTER!

Kommentarer
jenni

aja hvor herligt, tillykke, der er intet så skønt som når 'børnene' får gode sundhedsresultater

2009-10-01 @ 14:24:23
URL: http://www.gaardhunden.webbyen.dk
Nicole - 18 år och ensamstående mamma till Thilian <3

jasså :) hur dyr ?

2009-10-01 @ 14:41:20
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig
Carina

Tjihoo! Grattis! Knutte och jag åker till Karlskrona om knappt 2 veckor!

2009-10-01 @ 18:58:20
Challe

Detaljer kvar? Kan det vara gardiner, hi hi :)-

2009-10-01 @ 21:47:18
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: