2009-09-20 ? 10:30:50

090920

10.23
144/95 visade blodtrycksmätaren i morse.... seeeegt.. jag mår ju därefter också.
Alldeles snart ska Tinna på kalas, jag hör hur hon byter om och fixar i sitt rum.

Är det bara jag som tycker gårdshundstidningen är tråkig, döda eller gamla hundar är väl ingen intressant läsning, de ska ju skriva om rasen, avelsarbetet, både positivt och negativt, istället är tidningen proppad med små berättelser "som hundar" skrivit, nyblivna hundägaren bajs, mat och sovupplevelser med sin nya valp, ja det vet vi väl alla som har gårdshund, eftersom 99,9% som är medlemmar i föreningen har en hund....  Annat är det med danska gårdshundtidningen, där för man upp problem till ytan, ifrågasätter hur man ska föra rasen vidare osv... ¨Varför tar man inte upp exempelvis HD-statistik för olika kennlar, MH-statistik, ett cert är inget "halleluja" avelsarbete utan likaväl ett resultat för dagen... en blomma för dagen, för så många gånger man har sett hundar som fått 2:a efter 2:a så plingar de till med ett CK, eller cert en viss utställning.
Kommentarer
Lina

Håller delvis med dej, men samtidigt är det många hundägare som faktiskt uppskattar de reportagen som finns.



En större blandning, där tidningen både vänder sig till uppfödare & hundägare kanske. Men, men...vi skall aldrig glömma hur svårt det är att göra en klubbtidning som uppskattas till 100 av alla. Det är nog näst intill omöjligt.



Att överhuvudtaget ha en klubbtidning skall man nog inte ta för givet. Bakom varje tidning ligger det massor av jobb, som oftast är helt eller delvis ideellt.



Sköt om dej och bäbis!

2009-09-20 @ 11:44:59
Eva o Kasper

Håller med Lina. Och merparten av de artiklar som kommer in har säkert kommit spontant av dsg-ägare runt om i landet. De artiklar du efterlyser (med rätta) kräver nog ett annat beställningsförfarande, det är inte vilken dsg-ägare som helst som kan klämma fram en sån med kvalitet. Och då kanske de börjar kosta pengar, och då blir det inget alls...



Förresten, är det inte dags för oss bloggläsare att börja gissa kön snart? ;)

2009-09-20 @ 21:34:19
URL: http://skogsstjrna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: