2010-02-03 ? 21:11:42

3 feb

22.35
Mer snö, jag kan inte låta bli... jag älskar när det snöar! Men nu när jag var ute med hundarna, ville Glimma inte busa med Tosse på åkern... skulle springamed ut på åkern, jo tack... sjönk till midjan!

Valparna var så söta, Hermine ligger nästan alltid och sover med huvudet på Herkules rygg.. De små "stumperumporna", Herman och Harry, sover sida vid sida. Det är första gången vi får stubbsvansar på dansk/svensk. På corgisarna ansers det exklusivt, där hade vi flera.
Men Harry och Herman är så söta, när de äter står deras svansar rakt ut i luften!
Imorgon kommer kameran hem från Tingsryd! Då ska det fotas!

Ja... och imorgon kommer prästen för dopsamtal... som Tinna sa "mamma, det räcker inte att städa bara när prästen kommer, man måste städa oftare"... hmmm, lilla Tinna! Goa unge! Fast jag ska erkänna att senaste veckan har städningen hankat efter, vem vill städa när man kan sitta vid valplådan och nästan se hur valparna växer!

20.58
Hej på er!
Idag kunde man läsa i tidningen att vi köpt hus... ja, man skulle kunna tro att vi köpt en gård, men det har vi inte... utan den är ett hus, två friggebodar och "ett hönshus" som är inrett med boxar, dock inte godkänt för permanent uppstallning.

Gos-valparna mår så bra... jag har fått lite mail och hälsningar från "uppfödare och gårdshundsfolk" jag inte känner eller haft kontakt med tidigare, som tycker valparna ser så fina ut och att kombinationen är spännande. Det är alltid så roligt att få positiv respons.
Aza är en underbar mamma och har inte velat lämna sina små ens för att kissa. Men idag har hon kikat in i köket några gånger, när valparna var nattade och sov, la hon sig på fleecefiltarna jämte valplådan och sträckte ut... ja liten egentid för mamman ;-)

Ikväll har vi handlat inför dopet, det blir endel att baka ;-) Hannes har tagit ledigt från jobbet på fredag, skönt.
Kommentarer
Challe

Ja, de där valparna skulle man bra gärna vilja se...

2010-02-04 @ 08:38:57
URL: http://azahara.blogg.se/
Barbro

Åhhhh, vad vi längtar efter bilder!

2010-02-04 @ 10:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: