2010-01-12 ? 09:58:59

12 jan


Aza före parningen!


Aza med 21 dagar kvar till valpning (bilden togs 7/1)


21.25
Nytt sedan ca i julas är att Tosse även är uppe på övervåningen, efter 1,5 år hos oss, kommer hon upp och ligger gärna inne på tjejernas rum! Hon har förändrats mycket sedan hon flyttade till oss, hon börjar bli busig. Leker massor och är ganska vild!

Våra barn har en ganska lång nattningsrutin, skapad av Hannes. Jag har inte riktigt den uthålligheten på kvällarna, utan säger god natt och sitter hos dem till de somnat. Hannes älskar att berätta sagor, han berättar och berättar tills de somnar (ja och tills han somnar). Ikväll är han iväg med Rolf, så jag skulle natta alla tre själv. Beatrice var övertrött och jättegnällig. Så jag behövde lägga tiden på att få henne lugn, men det gick ju inte inne hos tjejerna. Tinna la sig snällt och somnade direkt, men Lilja ville ha pappa och saga! Talade om att pappa och Rolf är iväg i bilen, frågade om hon kunde hjälpa mig natta Glimma (valpen). Ja, det ville hon! La Glimma i Liljas säng (Glimma somnade på två sekunder under Liljas täcke), men inte Lilja. Frågade om hon kunde berätta en saga för Glimma... Lilja berättade och så blev det tyst... gissa vem som somnat ;-)

På dagis berättade fröknarna idag om att Lilja sprungit på toaletten flera gånger under dagen... för att vattenkamma håret! Den lilla! Dessutom har hon stora åsikter vad gäller kläder... passar, passar inte!


Nu sover barn och dansk/svenskar... inte Tosse... hon  väntar på husse!


09.51
Skrev just på facebook "njuter av just nu"... morgonen är bedårande vacker!  Som ett vykort! Hästarna är vita av frost! De har legat i lösdriften i natt, de var fulla av halm!
Beatrice ligger på golvet och leker, hon kan röra sig över hela mattan. Hon ligger på den fina handknutna, mjuka mattan vi fick av mamma och Rolf.

Nedan är två bilder, den ena är på Sipp-ann och Enya, Sipp-ann ska paras med Achilles under januari/februari, så är det Götängens Enya. De bor båda hos familjen Karlsson i Hyltebruk.


Sipp-Ann och Enya

Sipp-ann som unghund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: