2010-09-16 ? 15:17:48

16 september

15.07
Säger som Lina, vad tiden springer iväg! Känns som det var måndag morgon för en liten stund sedan.... men det är redan torsdag! Snart är arbetsveckan slut och helgen är här.... och kommer försvinna lika snabbt som den kom!
Nästa vecka får vi hem virke, det ska rödmålas och sedan börjar en liten del av renovera vårt hus. Problemet är att vi inte kan bestämma oss hur vi vill göra... Vi velar, funderar på att bygga nytt, bygga ut, bygga om!
Många svåra val... just det, val på söndag! Någon mer som inte har bestämt sig, inte nog med parti, så ska man (iallafall jag) personkryssa dessutom! Vilket block det blir, är det ingen tvekan om... men resten vet jag inte hundra.... får nog avsätta några  timmar till att läsa på.
Ikväll startar Tinnas kör upp för hösten, vi trodde det var förra veckan... men det var framflyttat. 40 minuter kör sedan ska föräldrarna komma på "föräldramöte" och fika. Tänkte passa på att träna lite med Hippie under de 40 minuterna... Har bestämt med Fredrik kl 17.30, det får bli lite lydnad. Egentligen är det spåret jag måste fokusera på nu, håller på att övertala en gammal god vän, som besitter enorma kunskaper inom IPO-spår... vi behöver bara hitta en tidpunkt där båda kan... så är det ju.... många har mycket att göra!
BTW.... har stora svarta tassar i fönstret... hmmmm?
Kommentarer
mr

ja shit vart tar tiden vägen.... hoppas att ni mår bra och kan bestämma er för hur ni ska göra med huset, lyllo som har eget..jag vill med... kram kram

2010-09-16 @ 21:54:45
Lina

Ja du Ninni, kommer du på hemligheten med hur man stoppar tiden så slå en signal!

2010-09-16 @ 22:00:39
Helena

Ni kommer nog på hur ni ska göra..

Vi gjorde liksdant med stallet..hade stooora planer om vart vi skulle bygga det (i en befintlig ladugård), men när det kom till kritan så ahde vi ju bara gjuten platta i ett av utrymmena och det var lite brådis, så det löste sig och blev bra till slut.

Huset blir vi inte kloka på, ska vara som det är utvändigt men byggas och rivas lite väggar och så invändigt.. Hoppas det löser sig!

Jag vet inte heller hur jag ska rösta.. Får speedkolla på lite debatter o så, så hoppas jag bli klokare, men troligtvis inte..=)

2010-09-17 @ 07:24:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: