2011-02-17 ? 21:49:07

17 feb

Jag funderar och skrattar mycket åt mina hundar, en skillnad mot Tosse, är att Hippie  som ett yrväder när hon vaknar på morgonen, utan väntar lugnt tills vi kommer ner i köket, men sedan vill hon ut.

Varje morgon så studsar Hippie ut genom dörren, överlycklig, beroende på om de sovit i hallen eller hos tjejerna, sov de hos tjejerna, tvärvägrar Glimma gå upp, halv åtta får man lyfta ut henne. Jag brukar berätta för många om hur speciell Glimma är, som Ni minns är det ju Hannes hund, jag avsagde mig all träning eftersom jag kände att jag inte hann, enstaka övningar har Hannes gjort med henne när hon blivit för busig och jag gnällt MYCKET. Men övrig träning har vanligen skett via tv, jaktfilmer, Ceasar Milan, Hundcoachen... både hund och husse är mkt engagerade i dessa program.
Honkan några sakerl, godis betyder sitt och visselpipa, ovillkorlig inkallning. Hon vet att man får inte jaga vilt, man får inte jaga gässen och helst inte bita sönder saker. Sistnämnda glöms bort ibland.... och gässen.... lätt att glömma.
Annars har hon kommit på ngt smart.... hon härmar Hippie, det Hippie gör, gör Glimma. Inte alltid positivt, men för det mesta...  Ett minus är att hon har börjat skälla på hästarna när vi ska rida iväg, men många andra saker har hon lärt av Hippie.
Dock har hon väldigt svårt att förstå Hippie lycka av att vara utomhus, I DENNA KYLA!
Kommentarer
Challe

Önskar att Mine också var morgontrött... men nej det är hon INTE!

2011-02-17 @ 21:57:31
URL: http://azahara.blogg.se/
Ida

Jag önskar oxå att Ixon var det, han sitter o piper tills jag o Neo stiger upp... :/

2011-02-18 @ 09:32:38
URL: http://idasgardshundar.blogg.se/
Lina & Cärla

Cärla är morgontrött så länge jag ligger kvar i sängen..sen är hon fulltankad med morgonenergi!

2011-02-18 @ 13:29:39
marina ruusila

hälsningar från Bamses familj, vi har vaknat till -28,5 grad.kallt men inte att Bamse vill ha rocken på, men ut vill han och det ska ske klo 5 ! :)

2011-02-20 @ 10:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: