2011-05-25 ? 22:01:31

Glimma bloggar!

Hej alla som spänt väntar på vad som befinner sig i min mage! Jag tänker inte berätta hur många jag känner röra sig där inne...  men Ni kan ju få gissa!
Husse och matte räknar ner dagarna, Tinna väntar på valpar... Liljar väntar på hundfölen som ska komma... Beatrice roar sig med att räkna antalet växande "tutt tutt".

Det råder lite delade meningar ang min dagliga motion, jag försöker försäkra matte att jag utan problem kan springa mer på låååånga ridturer när matte rider Freyja... men med lite deal, får jag följa med Nafna på korta skritturer... Matte säger att det är inte okej att hänga på när hon rider Freyja, som skenar varannan kilometer... larvigt! Springa är skoj!

Sedan så har ju matte missat att gravid/dräktig bestämmer kvällsmaten och har sista ordet.... vill jag käka ur "tuppaspannen" så är det upp till mig, jag föredrar lasange för hamburgare....  är man dräktigt, är det helt okej att komma inom sinom tid när matte ropar... framförallt sätta lite fart på hönorna... tills tuppen upptäcker mig, då gäller det att se from ut :-)

Jag kommer knappt upp i soffan längre, konstigt nog är det lätt att ta sig upp på köksbordet.... Hopp hopp, jag vet att jag har rykte om mig att vara snällast, väluppfostrad som aldrig hittar på (större) bus... men dräktig med lite hormoner... och en smaskig middagstallrik på bordet.... det ni! Så länge jag inte är värre än matte är det ju okej, hon gick upp över 10 kg... alla tre gångerna... och tyngsta valpen vägde 3255 gram! Gissa om hon mumsade!

Ikväll blev jag tvungen att duscha, jag försöker ju vara så fin som möjligt inför de små kottarnas ankomst.... det är enkelt... om man rullar i hästbajs blir man både grön och luktar gott!

Jag har lite funderingar på vart jag ska föda, har kikat lite på tvättkorgen.... husses klädlåda.... men matte säger att hon har bestämt... men det ska vi nog bli två om!

Nej, nu är det dags för skönhetssömn!
Kommentarer
Anonym

blogg fra en ægte drægtig DS gårdhund

2011-05-26 @ 16:55:41
Challe

Glimma- säg till när det är dags för valparna att komma ut så kommer jag och hjälper dig:)

2011-05-27 @ 08:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: