2012-08-31 ? 16:12:57

Lava

Vår älskade lilla Lava ligger på djursjukhuset, huggormsbett.
 
I onsdags när jag var på jobbet ringer mobilen, ser att det är Hannes, sitter med en kund och kan inte svara, då kommer ett sms "Lava ormbiten", avslutar med kunden och ringer Hannes... ber honom leta upp Betapred, men räknar ut att det tar lika lång tid för Hannes att hitta min undangömda Betapred, lösa upp det i vatten, hitta en spruta, få i det i Lava... som det tar att köra in  till djursjukhuset. Jag kör från jobbet och Hannes och tjejerna till djursjukhuset... Det är raka vägen och de hann föra mig, jag som redan var i stan.
När jag kommer in, står Hannes just i entrén, men en tillsynes nästan livlös liten valp, veterinären kom direkt (jag hade ringt och förvanat) och undersökte henne.
Vita slemhinnor, uppspärrade pupiller och kort ryckig andning. Personalen är jättesnabb med kanyl, blodprov och dropp.
 
Vi kom också ganska snabb överens om att tre små barn och en väldigt sjuk valp är ingen bra kombination, så medan personalen tog Lava, kom jag överens om plan för Lava och att vi skulle åka hem och invänta att de hörde av sig.
 
Hon har varit riktigt dålig till och från, men skall till slut få åka hem.
 
De har fått raka nästan all hennes päls och det är tydligen risk för död vävnad. Två veckors burvila och bara kissa i koppel.
 
Lilla fina Lava <3
Kommentarer
Ida, Neo & Ixon

Vi hoppas verkligen att hon klarar sig, det lilla knytet. All kärlek till Lava!

2012-08-31 @ 18:56:08
URL: http://idasgardshundar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: