2012-07-27 ? 11:39:01

Semester... vila?

I morse så ville inte ögonen vakna... inte för att det var ngn stress att vakna, våra hundar har inget emot sovmorgon och barnen kan sova till 10...
 
Iallafall...  ibland känns det för att man jobbar hela året i väntan på två saker, semester och julledighet... allt däremellan är bara en korridor... även om det inte känns så när man är mitt i den, eftersom man gör saker hela tiden även då... men så kommer man till semestern, gavlar ska målas, Sverige ska upptäckas, förräd ska rensas, gräs ska klippas, kött ska grillas... när man egentligem helst skulle vilja chilla i fyra-fem veckor med ett glas rosé och sommarens senaste däckare...
Läser Ann Söderlund-Bie's bok "men vi knullar ju ändå inte"... alla som känner att de springer i ekorrhjulet ovan.. läs den!
Iallafall, borträknat från två hundutställningar, planerar jag spenderar de två sista semesterveckorna i bikini och med en däckare! Tror inte omålade gavlar eller oupptäckta smultronställen försvinner!
 
Igår fick Tindra dojjor på fötterna! En helt ny häst  blev hon! Vi var ute igår och red, jag Emelie och Ida. Det var lite för lång tur för Tindra, på vägen hem var hon jättetrött. Men hon är verkligen är jättefin liten häst, snäll, lydig och samarbetsvillig. Nästa vecka kommer Disa (och Isa med för den delen) hem och jag hoppar på lite mer humör i den damen!
 
En som har humör, är Binkis! Hon är i höglöp och är så påverkad. Hon vill vara för sig själv, sova, äter antingen massor eller matvägrar, kommer inte när man ropar, blir vek... hon som annars är en lycklig studsboll :-)
 
Lava äter inte heller för den delen,,, hon bara petar i maten, även om hon får rent kött... vet inte vad hon lever på.
 
På förmiddagarna får Hippie sin zuperblandning, en färsk burgare, 1/2 ägg, fiskleverolja, rapsolja, kelp och megazuper vitaminmineralblandning. All övrig föda får hon arbeta sig till.
 
I skrivande stund.. Lava leker med en stor pilatesboll, hon ser för rolig ut, buffar upp bollen med nosen ;-)
 
 
FÖRRESTEN! GLÖM INTE ANMÄLA TILL KENNELTRÄFFEN!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: