2013-01-17 ? 21:40:07

Övertalningsförmåga

Tinna fick häromkvällen en idé om att hon ville ha en fondvägg i sitt rum... och vill man ha ngt utfört som innebär hantverk, finns det bara en att ringa... farbror Keit... så med sin med övertaliga röst ringde hon Keit som givetvis kom så fort han kunde...
Sedan var den stora frågan, tapet eller måla... eftersom det var spåntapet, innebar tapet antingen spackling eller renoveringstapet... medan måling var ganska kvickt genomfört.
Efter mycket övertalning kom vi överens om måla, lila och sedan skulle Keit måla guldhjärtan på väggen för att väga upp att det inte blev ngn tapet.
Min tanke var "ngn billig" pastellila färg... och Tinna åkte iväg med Keit för att köpa färg.. Hon drillade runt Keit i fyra olika färgbutiker och fyra olika färgsäljare visade henne enorma färgkartor. I fjärde butiken valde hon snabbt en LILA färg i prisklass 4xggr min planerade budget.. Sedan hem och börja måla... Riktigt fint blev det och gissa om Tinna är nöjd.
 
 
Härligt att det kommit snö! Lisa är en mycket uppskattat vän till barnen och hon ställer upp på det mesta. Senast nu i veckan fäste vi pulkan i tolkningsselen och Lisa travade i rask takt med skrattande barn i pulkan.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: