2013-10-16 ? 12:05:00

Åh vad länge sedan!

Ibland så hur gärna man än vill... så hinns inte bloggen med...
 
Vi har massor att fixa... vi har köpt ny bil... vi vände och vred på olika bilar... och till slut blev det en pigg Audi... tanken är en hundfri, vildsvinfri och hästfri bil... dvs diverse dräpta djur, rådjur, vildsvin osv åker fortsättningsvis i X-trailen... enda ändringen är att även nyskjutna grävlingar inte åker bilbarnstol utan är förvisade till bagaget.... på byggplats dessutom...
Älgjakten är i full gång... i måndags kunde man följa Devil och Krille på Radio Kronoberg, radiokillen satt med en av tjejerna på pass som rappoterade vad de såg på GPS'en.
Devil gjorde ett fantastisk jobb!
På kvällen hade jag och Krilles barn förberett mat, de fick vara med och välja, så vi firade Devils första älgkalv med oxfilé, potatisgratäng med västerbottenost och en krämig pepparsås... Givetvis ska fallen älg firas med en whiskey enligt tradition... så en 17-årig Loch Lomond bjöds det på.
 
Valpisarna mår jättebra, väldigt pigga, matglada och busiga. 
 
Vi har satt upp nät på hela baksidan av huset... det är en tidsfråga innan Diva kommer börja jaga och med hennes blodslinjer så kommer hon troligen inte vara lika duktig som Devil på att hålla sig hemma i trädgården. 150 meter när blev det, så utrymmesmässigt ska det inte gå någon nöd på vår lilla Diva!
 
Idag jagar Kristian i Sävsjöström och sedan fredag-söndag på olika ställen... ska bli spännande att se vad Devil levererar, hittils idag har han levererat tre älgar varav en var helt tokig och sparkade efter Krille men det gick bra, 1,5 hade han tillgodo... 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: