2013-09-23 ? 10:16:00

Åh så fina <3

Det blev en lång fredag, enkla förlossningar men långt emellen dem.
 
Alla valparna mår utmärkt!
Hanvalpen kommer flytta till sin pappa Rex och har fått det stiliga namnet Otto!
 
En av tikarna kommer flytta till Maja-Stina med sambo.
 
Tikarna fick namnen Ofelia, Olympia och Kristian döpte den tredje tiken till Omega. Riktigt nöjd med namnen.
 
I lördags åkte Krille för att inspektera sina nya jaktdomäner i Tingsryd, riktigt vildsvinsrika jaktmarker! Så då passade jag och Linda på att åka till Grand, Våra VISA-kort var i behov av rastning och då är Grand ett himla bra ställe... turligt nog lyckades vi alldeles ypperligt med uppdraget och det blev ännu mindre plats i garderoben ;-)
 
Efter shoppingen åkte vi ut till Häringeryd, ut i skogen med hästarna. Linda rider jättebra, första gången vi red, red vi ut i skogen och lördags gick det hur bra som helst. Lina är en otroligt trygg häst. För Safir är det nyttig träning att för en gång skull ta det lite lugnt!
När vi kom hem hade Krille lagat massor av god mat och vi fick kvällsmatsbesök av både Rolf och Malin! 
 
Igår blev det en maxxad slappdag fram till 14, puh... vi gick typ bara från sängen till soffan... men det är rätt mysigt... att bara kunna ta det lugnt och inte alltid ha så mkt projekt... eller ja, det har vi ju egentligen... men projekten försvinner ju inte bara för att man inte fixar med dem ;-)
 
Så på eftermiddagen red jag med mamma, Rolf och Tinna. Vi red en lång runda i skogen, alla fyra hästarna gick kalas. Tinna tränade först traven på Lina, vi är ganska imponerade av Linas fina trav, rejält steg. Sedan har fick hon testa en passläggning och höll på att flyga av när Lina slog upp i galopp. Sedan testade vi igen... fyra riktigt grymma läggningar med nedtagningar i tölt, tack vare smartphones hade vi ju koll på hastigheten! 30 km/h. Jag töltade ökad tölt jämte Tinna och hjälpte henne. Safir har mer tempo att bjuda på, med perfekt att kunna tölta jämte Tinna och ge support. Lina låg som ett sträck! Bra gjort av en tioåring!
 
 
Omega
Omega
Otto, Ofelia & Olympia
 
Snyggaste ekipaget, Lína & Linda
Hjälper Linda med att sadla Lína! 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: